lunes, 19 de marzo de 2012

Traducción al catalán del portal Napo

Nos hacemos eco de la campaña divulgativa del Departament d´Empresa i Ocupació sobre los accidentes en el puesto de trabajo.

El Departament d'Empresa i Ocupació ha traduït al català el portal de Napo, per acostar als treballadors, formadors, tècnics i públic en general la prevenció de riscos laborals d'una manera atractiva i entenedora.

Les pel·lícules d'en Napo, realitzades pel Consorci Napo –que reuneix a sis organismes nacionals europeus- amb el suport de l’Agència Europea per a la Seguretat i la Salut en el Treball, són una introducció atractiva al món de la prevenció de riscos laborals, gràcies a uns personatges simpàtics i unes històries divertides, sempre amb una perspectiva humorística i informal. "La prevenció amb un somriure" és la contribució d'en Napo per aconseguir que els llocs de treball siguin més segurs, més saludables i millors.

Actualment hi ha 15 pel·lícules de la sèrie Napo, sobre qüestions tan variades com el soroll, el trastorns musculoesquelètics, la senyalització de seguretat o el manteniment, o sobre sectors específics com la construcció o la neteja.

Les pel·lícules estan fetes en animació i són mudes. Tot i que variable, la seva durada acostuma a ser inferior als 10 minuts. Les pel·lícules es divideixen en capítols que es poden utilitzar com a càpsules independents que aborden aspectes específics del tema de la pel·lícula.

NAPO 

No hay comentarios:

Publicar un comentario