lunes, 19 de marzo de 2012

Publicació al BOE del V Conveni General del Sector de la Construcció

Nos hacemos eco de la noticia aparecida en el Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques:

Segons la Ressolució de 28 de febrer de 2012, de la Direcció General d'Ocupació, es registra i es publica el V Conveni Col·lectiu del Sector de la Construcció. El text del conveni ha sofert petites modificacions.

Segons el text definitiu, el Conveni està en vigor des del passat 1 de gener, i estén la seva vigència fins el 31 de desembre de 2012. D'altra banda, també recull les modificacions quant a l'arbitratge al que es sometran les discrepàncies, i s'estableix que serà la pròpia Comissió Paritària Competent la que en el termini dels 5 dies següents a la finalització del termini per a resoldre remetrà les actuacions i documentació al corresponent Servei Interconfederal de Mediació i Arbitratge.

Entre d'altres aspectes, la publicació al BOE recull que la Comissió Sectorial de Productivitat serà l'encarregada d'elaborar i aprovar les taules de rendiment normal, que hauran de formar part del conveni com un dels seus annexe, constituïnt un tot orgànic amb ell. A més, s'han suprimit alguns apartats i s'ha actualitzat la normativa referent a d'altres.

Gremi d´obres
Boe

No hay comentarios:

Publicar un comentario