miércoles, 15 de febrero de 2012

Accident laboral mortal a Barcelona

Hora d’avís: 16.30 hores
Localització: Carrer del Foc, 69 (Barcelona)

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra han rebut aquesta tarda un avís informant que s’havia produït un accident laboral mortal en una empresa de construcció de Barcelona.

Els fets s’han produït a l’últim pis d’un edifici en construcció al cerrer del Foc, número 69, del barri de La Marina del Port, en el districte de Sants-Montjuic, quan s’ha produït un cop amb la manega que es fa servir per transportar formigó. A causa del cop, el treballador ha caigut d'una alçada de 3 metres.
Com a conseqüència de la caiguda, Ángel Herman A.A., de 33 anys i nacionalitat espanyola, ha mort en el lloc de l’accident.

Els agents estan recopilant tota la informació per a tal d’esclarir els fets de l’accident i posar-los en coneixement del jutjat de guàrdia i del Departament de Treball, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

En la gestió de l’accident han treballat cinc dotacions dels Mossos d'Esquadra, Bombers de Barcelona i efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Àrea de Comunicació
Barcelona, 13 de febrer de 2012

No hay comentarios:

Publicar un comentario